Ejendomsinvestering

Fast ejendom afskærmning-hvordan at tjene penge fra dem.

Allerede nu anses at investere i fast ejendom afskærmning en intelligent og velgennemtænkt strategi for at vinde penge og at få rig. Mortgage afskærmning procedure giver to muligheder i fast ejendom afskærmning, når en passende aftale kan gøres. Du kan vælge at købe et hjem i fasen for pre-afskærmning og anden mulighed er i fasen for auktion. I nogen af disse faser handle du med ejere af fast ejendom, der er nødt til at sælge deres ejendom eller har ellers mister det uden at få noget. Så som de løbe tør for held, er de ivrige efter at acceptere store rabatter. Desuden er risiko involveret med fast ejendom afskærmning lav, som du har tilstrækkelig tid til at forske, træne på salg sammenlignelige og vurdere ejendommen. Konkurrencen er mindre alvorlig og du må ikke rod med forhandlere, når du køber afskærmning ejendom. Så hvis du slå på en god portion, kan du gemme betydeligt.

Så hvis du planlægger at købe en fast ejendom afskærmning, skal derefter du scanne alle de tilgængelige investere muligheder via denne proces, i dybden. Hvis du er på vej mod afskærmning med en “pre-afskærmning” scene kræver denne fase en direkte kontakt mellem sælger og investor. Dette er en ‘fordi’ lejlighed, som begge parter i forbindelse med handlen er ivrige efter at nå deres mål. En betydelig rabat, lavt kontant ned betaling og kompatible salgsaftaler gør fast ejendom afskærmning en enorm investering lejlighed. Ulempen ved denne fremgangsmåde er at først og fremmest er det vanskeligt at finde en afskærmning boligejer og for det andet, du kan stå over for en hård konkurrence, som kan øge deres priser.

Den anden købe metode er auktionen eller salg af en afskærmning ejendom. Auktionen danner de successive logiske skridt, når salget ikke er lavet i løbet af afskærmning proces. Du kan overveje auktionen som et våben med en spidse blade; Du kan enten slå bonanza eller miste alt. Når der ikke er megen konkurrence, er den største fordel af afskærmning ejendom den potentielle fortjeneste, det kan give på auktion, specielt fordi der ikke er en stor konkurrence for afskærmning ejendom sælges på auktion. Trusler i auktionen er dog fra overdreven budgivning, unfeasibility at undersøge afskærmning fast ejendom, til at betale beløbet salg i frist eller at udvise de lejere, der bor i de afskærmende homes.

Men efter auktionen hvis fast ejendom afskærmning stadig ikke at sælge på auktion eller scenariet er, at långiver ender som højestbydende, egenskaben bliver REO, eller fast ejendom besat af banken. Bankerne derefter sælge disse REO egenskaber på det åbne marked sådan gør du når skal finde et kviklån for det meste gennem en ejendomsmægler eller nogle tredjeparts-marketing selskab. Her har du også en stor mulighed for at købe ejendom til priser lavere end markedsværdien, dermed en chance for at slå afskærmning ejendom til din personlige ejendomsmægler.

Der er en masse af online-websteder, der giver PRØVEKOPIER medlemskaber, de indfører et antal afskærmning programoversigter sider og undersøge dem, der giver de fineste strategier. På internettet, kan du søge efter forskellige hjemmesider for stat, Amt, by og postnummer, uanset hvor du er interesseret i at købe. Du kan derefter evaluere disse afskærmning liste steder og finde dem, der giver dig den bedste pris og værdi for pengene. Du skal tage fordel af den gratis prøveperiode tilbød at undersøge programoversigter med de daglige opdateringer.

Copyright © 2007 Joel Teo. Alle rettigheder forbeholdes. (Du kan offentliggøre denne artikel i sin helhed med den følgende forfatteroplysninger med levende links kun.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.