Studerende og lån

Forskellige typer af finansiering

Studielånssystem i Canada er leveret af en fælles føderale og provinsielle program med mængden af og berettigelse til en anderledes mellem provinserne og så lån afhænger provinsen du er bosat i (din provins eller område af opholdstilladelse afgøres af hvor du har boet i de sidste 12 måneder efter hinanden mens ikke studerende). Du kan dog deltage i enhver uddannelsesinstitution i landet, såfremt både etablering og programmet for dit valg er opført af Kontoret for bistand i din provins.

Der er flere forskellige typer af finansiering for post gymnasial uddannelse, der omfatter tilskud og stipendier (som du ikke ville have til at betale tilbage) men der er 2 hovedtyper af studielån – de føderale og provinsielle programmer. Uanset hvilken type lån du ønsker at ansøge om det hele har at være startede ved at anvende til kontoret for provins/territoriale bistand for provinsen du er officielt bosat i.

Hovedattraktionen i en studerende lån er at selv om de er rigtige lån, der skal tilbagebetales, renter gratis mens du fortsat er indskrevet i en berettiget uddannelsesprogram. Når du graduate/Efterlad uddannelse tilbagebetalingsbetingelser er begynder sæt (normalt lav rente og du accepterer tilbagebetaling sigt) og du at betale dem tilbage. Banker og andre udlån virksomheder er ikke længere involveret i at tilbyde nye lån som alle finansieringen er fastsat af den føderale eller provincial regering.

Quebec, Northwest Territories og Nunavut er ikke involveret i Canada Studielånssystem program og har deres egne systemer. Hvis du er bosiddende i en af disse 3 provinser eller territorier skal du kontakte den særlige kontor for denne provins.

For at starte bolden op med ansøgning om et lån der er flere processer, som du bør overveje. Din berettigelse er den vigtigste – både du (ansøger) og det kursus, du ønsker at foretage skal opfylde kriterierne.

Sagsøgeren: den vigtigste faktor for støtteberettigelse er om du har til hensigt at være fuld eller deltid studerende. Hvis du er en del tid studerende (20-59% af fuld kursus belastning) kan du kun ansøge om føderale hjælp selv om du vil anvende gennem kontoret for provins/territoriale bistand.

En fuld tid studerende (60% + af en fuld retters belastning) kan anvende gennem de samme kontorer, men vil blive betragtet som både føderale og provinsielle understøttelse (afhængigt af den pågældende provins), selvom dette vil skulle tilbagebetale både lån. Forskellen mellem de provinser og territorier er udbredt her som disse provinser: Alberta, British Columbia, Manitoba, New Brunswick, Newfoundland og Labrador, Nova Scotia, Prince Edward Island og Yukon alle ville medføre betale lånene tilbage separat. Hvis du er fra Ontario eller Saskatchewan ville du foretage en betaling tilbage til den NSLSC, som ville dække det samlede beløb, lånt fra både de føderale og provinsielle programmer.

Kursus du ønsker at tilmelde dig på skal være opført på Master liste over udpegede uddannelsesinstitutioner – anbefales det kraftigt at du sikre, at den virksomhed, du ønsker at deltage er anerkendt af udbyderen af provincial og kursus valg opfylder nødvendige krav før du forpligter dig til det. Dette gælder også, hvis du ønsker at deltage i en oversøisk virksomhed.

Din personlige finansielle status vil bestemme mængden af bistand vil du blive tilbudt med føderale lån-op til 60% af det samlede beløb, du er vurderet som har behov for og provincial systemet bidrager til de resterende 40%. Dit “behov” vurderes af den provinsielle kontor, når du anvender som de håndterer den indledende ansøgning og videresender du lån dokumenter. hurtig lån Når Kontoret for provinsens eller territoriale studerende bistand har modtaget og behandlet din ansøgning, vil det indføre mængden af lån du har ret til at ansøge om og udføre kreditkontrol. Når du er godkendt, vil din Canada studerende lån administreres af den nationale studerende lån Service Center (NSLSC) gennem til dets ophør (fuld tilbagebetaling).

Dette agentur er ansvarlig for alle lån leveret siden 1. August 2000 og har to særskilte sektioner. De offentlige institutioner (leder efter nogen at deltage i et kursus på et offentligt anlæg som et universitet eller en Community college) og Private institutioner divisionen (for dem, der modtager undervisning på en privat finansierede facilitet som en teknisk College eller erhvervsskole).

Leave a Reply

Your email address will not be published.