Nyheder

Kanin

Frygtsom og attraktive, kaniner i den kinesiske stjernetegn har tendens til at fungere mere som kaniner, om de vil det eller ej! Dette tegn er meget populær og har en bred kreds af familie og venner. Dens medfølende natur fører det til at være meget beskyttende af dem det har kært, men hvor romance er bekymret, den kanin sentimentalitet kan føre det til at idealisere relationer. Søde, følsomme kanin ofte ender med at give mere af sig selv til en partner end det er realistisk eller sundt. Den gode nyhed er, når dette tegn går off-balance, den kanin kernegruppe af venner og sin stabile hjem liv hjælpe med at bringe det tilbage til centrum.

Kaninen er et temmelig delikat tegn, der har bør for en solid base for at trives. Mangler tæt, støttende venner og familie, kanin måske bare bryde i tårer ved det første tegn på konflikt. Følelsesmæssige forstyrrelser i dette tegn liv kan endda føre til fysiske sygdomme. Kaniner kan ikke lide argumenter og andre konflikter og vil forsøge alt for at undgå en kamp; Dette resulterer i noget af en pushover karakter. Kaniner kan også bortfalder til pessimisme og kan synes fast i livet – ofte at maskere deres usikre naturer. Kaniner har tendens til at bevæge sig gennem livets erfaringer i deres egen, snarere kontemplativ tempo; Det er spild af tid at blive irriteret med dette tegn tilsyneladende manglende interesse i sine problemer og erobre dem.

Med den rette partner – betyder nogen hvis høje principper vil ikke tillade det at drage fordel af dette følsomme, giver tegn–kanin kan gøre en utrolig kærlig og beskyttende partner eller familiemedlem. Kaniner elsker at underholde hjemme og altid sørge for deres hus er komfortable og smagfuldt indrettede. Hvad kaniner har brug for mest er en stærkere følelse af selvværd og den sikkerhed, der kommer med den. Deres kræsne naturer, kombineret med nogle hårdt tilkæmpede selvhævdelse, vil hjælpe disse glade væsener gå langt.

Den mest kompatible match for en kanin er ged eller grisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.