Nyheder

Making Money med artikler: at finde en forfatter

At finde den lige freelance skribent at producere din indtægtsskabende artikler kan tage lidt tid, men hvis du finder en, der kan nemt tage på en anden regelmæssig klient og to af du arbejder godt sammen, så at en vanskelig søgningen vil blive omdannet til en masse profi tabel artikler.

Når du starter din søgning, kan du begynde med en meget lille gruppe af artikler, bare i tilfælde du ske også alliere sig med en forfatter, du er mindre end begejstret. Det er vigtigt at huske på at der findes flere forskellige typer af skrivning og hver forfatter kan være dygtige i et område, men mangel på i en anden. For eksempel er der kreative/skønlitteratur, biografisk skrivning, nyheder skrivning, generelle oplysende artikel Skrivning, kritisk skriftlig, kopi-skrivning, digt/vers skriver, teknisk skrivning, medicinsk skrivning, essay/rapportskrivning og sport skriver. Selv om en forfatter kan være dygtige i et område, mange freelance-forfattere spreder sig ud i andre områder. Så er det kritisk, at forfatteren du vælger kan producere typen indhold, du har brug for.

For at finde en freelance skribent, kan du kigge på forskellige freelancing hjemmesider, som vil tillade dig at skrive specifikationen af dit projekt og dit budget.

Derfra, vil forfattere gøre bud på dit projekt og give dig skrive prøver så at du kan få en ide om deres færdighedsniveau. Sørg for at du vælger en forfatter, der giver dig en prøve af typen af artikel, som du leder efter. For eksempel, hvis du er på udkig efter en kopi-forfatter, ikke ansætte en person, der kun har sendt dig en sports skriftlig prøve. Han eller hun kan være en fremragende sports forfatter, men kopi-skrivning handler om at sælge (et produkt, service eller dig selv) at besøgende på dit websted.

Afslutningsvis, er jo mere du villig til at betale pr artikel, de flere bud får du fra kvalitet forfattere, der forstår at underholde og oplyse besøgende på dit websted, så de vender tilbage efter mere. Forfattere vide, at du i sidste ende vil gøre et ton af penge ud af hver artikel eller indhold brik. Så selv om $30 eller mere for en 500 ord artikel kan synes som en masse, når man tænker over servicen de leverer du og den tid og indsats, de har lagt i din brik, så du vil indse, at er det virkelig ikke meget for at en artikel. Hvis du betaler for kvalitet, bliver du overrasket over, hvor meget du vil til sidst gøre ud af dine artikler.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.