Nyheder

Baby brusere – fra mandens synspunkt

Du kan se artikler om baby brusere skrevet af kvinder hele tiden. Men hvorfor ikke skrevet af en mand? Behøver vi ikke at vide en ting eller to om baby showers for?

Min kone for nylig vært en baby brusebad for en ven, og jeg var clueless på hvordan man kan hjælpe hende. Heldigvis blev jeg smidt ud af huset før faktiske baby brusebad begyndte, men jeg var involveret i at hjælpe hende sat det op. Baby brusere begynder med at vælge en placering og baby brusebad invitationer. Men den faktiske begivenhed involverer en masse mere planlægning.

Vidste du, at baby brusere omfatter en kage lavet af bleer? Ja, jeg troede, det var mærkeligt for. Men tilsyneladende ble kager er en af de vigtige centerpieces på baby brusere disse dage. Dette er ikke en spiselig kage – men der er masser af ørkener til at blive spist. Fra ikke-ble kager til forretter til baby blok-leder petit fours synes det som om der er mere end nok mad til at gå rundt på en baby brusebad.

Selvfølgelig er der normalt baby brusebad spil. Disse spil kan være lidt dumt, men de er et stort hit. Kvinderne taler om sjove baby oplevelser de har haft og opdrage pinlige ting fra moderens fortid. Der er hundredvis af websteder afsættes til forskellige baby shower spil. Gøre en søgning for “baby brusebad spil” en du vil blive overrasket og nogle af spil mennesker har opfundet.

Gaver er en stor del af baby brusere. Og mener jeg BIG! Det er forbløffende, hvor mange gaver er overvældet over mor. Selvom mor normalt registre for vigtige baby gaver som ark og klapvogne, lader det til, at de fleste kvinder vil købe søde ting til baby, der ikke er på registreringsdatabasen. Tilsyneladende købe søde tøj og udstoppede dyr er mere interessant end at købe plader til krybbe. Det giver mening, men jeg hører at mødre-til-være hader dette siden de har virkelig brug for er de basale forsyninger. Mor ender med at købe alle disse selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.